10 dic 2012

Premi el Prat Emprèn

La setmana passada en 6a Jornada de l'Emprenedor i Emprenedora Local que es va celebrar dimarts 4 de desembre al Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat Uikú Coworking El Prat SCCL vam rebre el El Premi 'El Prat Emprèn' a la millor idea i/o projecte empresarial en innovació i/o iniciativa d'economia social i cooperativa,  dotat amb 2.000 euros. Aquest guardó ens dona una empenta per seguir endavant!

Tota aquesta il·lusió també la volem compartir amb els al altres guanyadors i nominats de les diferents categories:  El Premi a la millor idea i projecte empresarial de l'any 2012 a ser per a Tribuna Interpretativa, Diari Digital d'Anàlisi, d'Adrián Caballero i el Premi a la millor idea i/o projecte empresarial en l'àmbit de comerç i turisme de l'any 2012 va ser per a Catarus, Serveis Turístics d'Ilya Ermakov.



Molta sort als que van guanyar, als mencionats i tots els que emprenen, sabem per experiència pròpia que és un repte difícil, i que s'ha de tenir certa dosi de bogeria per en els temps que corren, creure en les idees, posar-hi passió i convertir-les en realitat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario